Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Wijnbutler op maat gemaakt van massief eiken

Wijnbutler

tekstbord 'Als mijn papa het niet kan maken, kan niemand het' van vurenhout met je eigen tekst voor vaderdag

Tekstbord van hout

Bieropener sloophout

Deze persoonlijke bieropener is een uniek cadeau voor Vaderdag. De opener gemaakt van sloophout heeft de vorm van een bierflesje met een leuke en originele tekst erop. Zo wordt het drinken van een biertje nog specialer.
€ 11,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Een speciaal biertje is altijd leuk om te geven en te krijgen voor Vaderdag. Maar het wordt nog leuker als je de biertjes kunt openen met een originele opener. Doordat je deze bieropener bevestigd aan de muur raak je hem nooit kwijt en kun je snel genieten van je biertje.

De bieropener is gemaakt van sloophout en er is een afbeelding van een biertje met een tekst erin gegraveerd. Uiteraard kun je ook zelf een tekst opgeven. Zo zal je (schoon)vader nog meer genieten van zijn cadeau!

De standaard maat is ca 11cm breed en 25cm hoog.

Omdat sloophout van oude huizen afkomstig is heeft het een bijzondere geleefde uitstraling en is ieder product uniek. Kijk bij Tips en Ideeën voor meer informatie

Tekst

Als je ervoor kiest om tekst toe te voegen, wordt de tekst onder de opener gezet. De grootte van de tekst is afhankelijk van de lengte van de tekst.

Je ontvangt altijd eerst een digitale versie van de tekst, voordat we de tekst erin graveren

Op maat

Kijk op het tabblad 'Op maat' voor meer mogelijkheden van dit product

Meer informatie
Breedte (cm) 11cm
Hoogte (cm) 25cm
Materiaal Sloop hout
Kleur Onbewerkt Sloop hout