0118 23 60 03   contact@3opmaat.nl         Volg ons:            

Kraamcadeau's

Baby voetjes

 

Het is bijna Valentijnsdag, en het lijkt er op of het voorjaar ook al weer in aantocht is.

We hebben niet stil gezeten, voor Valentijnsdag hebben we persoonlijke en unieke producten mogen verkopen, en we hebben weer een paar nieuwe producten toegevoegd, zoals de boomstam met waxinelichtjes, een mooi en natuurlijk product, speciaal voor jou op maat gemaakt.

We zijn ook diverse andere houtsoorten aan het proberen. Proberen hoor ik je denken, ja, we zijn aan het kijken of we bijvoorbeeld bamboe, steigerhout of sloophout producten kunnen toevoegen aan de website. We zijn nu aan het kijken of we dit hout ook goed kunnen bewerken zodat jij de mooiste resultaten krijgt. Van MDF en Eikenhout kunnen we in ieder geval nu al de mooiste producten maken.

De laatste tijd hebben we ook mooie kraamcadeaus met naam gemaakt. We kunnen zo unieke, persoonlijke cadeaus voor je creëren. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor een persoonlijk kraamcadeau met naam, of kijk op de website onder thema's.

Binnenkort gaan we weer nieuwe producten toevoegen aan de website, we gaan dan speciale producten maken voor Pasen. In de volgende nieuwsbrief lees je daar meer over.