Over het team

Welkom in onze wereld van nieuws, astrologie, lifestyle, tests en tuinieren! Verken deze verschillende categorieën, die je gevarieerde en spannende content bieden.

Blijf op de hoogte van ons nieuws, verdiep je in de mystieke kunst van astrologie, ontdek lifestyle tips, test je persoonlijkheid met onze quizzen en verken de wereld van tuinieren.

Ons toegewijde team doet er alles aan om je te voorzien van interessante informatie en lonende ervaringen op deze specifieke gebieden. We hopen dat elk bezoek aan onze site u inspiratie en ontdekkingen zal brengen. Voel je vrij om te ontdekken en te genieten van alles wat onze categorieën te bieden hebben!

Rosario

1. Rosario Nederpelt Hallo, ik ben Rosario, schrijver en publicatiedirecteur bij 3opmaat.nl. Mijn dagen zijn gevuld met het creatief verkennen van uiteenlopende onderwerpen, van het brengen van het laatste nieuws tot het uitdiepen van lifestyle trends, boeiende tests en de wonderen van tuinieren. De kern van mijn werk is een toewijding aan het vormgeven van meeslepende verhalen die onze lezers boeien. Met een grote interesse in storytelling en een toewijding aan journalistieke integriteit, streef ik ernaar om van 3opmaat.nl een go-to bestemming te maken voor mensen die op zoek zijn naar verrijkende en gevarieerde content. Ga met me mee op deze reis van verkenning en ontdekking op het snijvlak van nieuws, lifestyle, tests en de schoonheid van de tuin.

Bibianne

2. Bibianne Nelen Bibianne Nelen Duik in de hemelse sferen met Bibianne Nelen, onze astrologie enthousiasteling. Bibianne is zeer geïnteresseerd in de mystieke kunst van de astrologie en brengt haar expertise naar ons platform. Haar inzichtelijke horoscopen en genuanceerde interpretaties beloven je door kosmische verwikkelingen te leiden en je een hemels kompas te bieden voor je reis door het tapijt van het leven. Bibianne’s passie voor de sterren schijnt door in elk astrologisch inzicht, waardoor ze een leidend licht is voor wie op zoek is naar kosmische wijsheid.