Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Retouren

Retouren

Is er iets niet naar je wens, dan kan je het product annuleren tot 30 dagen na je aankoop. Na het annuleren heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. We storten het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen op je rekening (zie hoofdstuk crediteren). De kosten voor het retour zenden van jou naar onze webshop zijn voor je eigen rekening. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, afhankelijk voor welke vervoerder je kiest.

Een aantal producten op deze website worden speciaal voor jou op maat gemaakt zodat dit aan je wensen voldoet. Helaas is het dan niet mogelijk om de producten retour te sturen. Zie ook de algemene voorwaarden Artikel 10. Neem in ieder geval contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van producten die niet onder het herroepingsrecht vallen

 • Silhoutte
 • Halftone foto
 • Product met persoonlijke tekst

 • Als er toch iets mis is met deze producten of het is niet geheel naar je wens, neem dan altijd contact met ons op en we gaan naar een oplossing zoeken.

  Crediteren

  De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

  Herroepingsrecht

  Als je besluit de producten terug te sturen (gebruik maakt van je herroepingsrecht) moet je het product met alle toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking retour sturen.
  Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, neem je contact met ons op via het contactformulier.

   

  Het retourformulier kan je hieronder downloaden, klik op het logo hieronder en sla het bestand op. Om het bestand te openen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.