Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.

Tekst met balk

 Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd

Voetjes op een ronde schijf

Silhouet met echo

In verwachting? We hebben een silhouet op maat gemaakt met ruimte voor een echo van de baby. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Dit is gemaakt van geperst hout (MDF) en is in verschillende hoogtes en kleuren te bestellen. Kies naast het product de gewenste kleur en hoogte.

Je kan eventueel je eigen tekst toevoegen.

De standaard maat is ca 20cm breed en 42 cm hoog. De opening voor de echo is 7,5 cm (hier past een 'standaard' echo achter, zonder dat deze bijgeknipt hoeft te worden) Je kan de echo eenvoudig met plakband vastzetten. Als je de kleinere maat kiest, moet je de echo bijknippen om hem passend te krijgen. De opening voor de echo is dan ongeveer 6 cm.

Deze silhouet is gemaakt van 12 mm dik MDF. MDF is geperst hout wat makkelijk te bewerken is. Kijk bij Tips en Ideeën voor meer informatie

Tekst

Als je ervoor kiest om tekst toe te voegen, wordt de tekst onder de echo gezet. Afhankelijk van de lengte van de tekst wordt dit aangepast.

Je ontvangt altijd eerst een digitale versie van de tekst, voordat we de tekst er in graveren

Kleuren

Als je kiest voor een kleur, werken we het figuur egaal af met de door jou gekozen kleur. We maken gebruik van matte verf, de structuur van het MDF is nog net te zien, zie onderstaand voorbeeld. Als je een andere kleur of in plaats van mat hoog- of zijdeglans wenst, kijk dan op het tabblad 'opmaat'

Op maat

Kijk op het tabblad 'Op maat' voor meer mogelijkheden van dit product

Meer informatie
Materiaal MDF (Geperst hout)