Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Zeester van MDF hout

Zeester

Strandpakket

Een vuurtoren, zeepaardje, zeester en een anker van MDF hout op maat gemaakt als decoratie voor in een kinderkamer als strandthema. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

In dit pakket zitten de vuurtoren, het zeepaardje, de zeester en het anker gemaakt van geperst hout (MDF) bij elkaar. Zo hoef je niet alles apart te bestellen en krijg je ook nog pakketkorting. Kies naast het product de gewenste kleur en afmeting.

Je kan eventueel ook je eigen tekst kiezen.

De afmetingen zijn (hoogte x breedte):

Vuurtoren ongeveer 13x13 cm
Anker ongeveer 15x14 cm
Zeepaardje ongeveer 24x14 cm
Zeester ongeveer 15x15 cm

Deze figuren zijn gemaakt van 6mm dik MDF. MDF is geperst hout wat makkelijk te bewerken is. Kijk bij Tips en Ideeën voor meer informatie

Tekst

Als je ervoor kiest om tekst toe te voegen, wordt de tekst in het midden van de zeester of onderaan de vuurtoren gezet. Afhankelijk van de lengte van de tekst wordt dit aangepast.

Je ontvangt altijd eerst een digitale versie van de tekst, voordat we de tekst erin graveren

Kleuren

Als je kiest voor een kleur, werken we het figuur egaal af met de door jou gekozen kleur. We maken gebruik van matte verf, de structuur van het MDF is nog net te zien, zie onderstaand voorbeeld. Als je een andere kleur of in plaats van mat hoog- of zijdeglans wenst, kijk dan op het tabblad 'Op maat'

Op maat

Kijk op het tabblad 'Op maat' voor meer mogelijkheden van dit product

Meer informatie
Materiaal MDF (Geperst hout)