0118 23 60 03   contact@3opmaat.nl         Volg ons:            
  • Naamborden

Een hek om je tuin of een schuur neergezet, maar mist er nog iets? Kies dan een uniek naambord hieronder en stel hem helemaal samen naar jouw wensen.

Of zijn je bezoekers telkens de weg kwijt, kies dan een naambord voor een unieke bewegwijzering.

Voor je huisdier kun je een mooi naambord laten maken om op het hok te plaatsen, maar een naambord past uiteraard ook goed in de stal of op het hek van de wei.

De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je altijd een persoonlijk en uniek naambord hebt. Staan de opties die je wenst er niet bij? Ga dan naar het tabblad 'Opmaat' voor meer mogelijkheden.

per pagina
1 product(en)
Houten naambord

Houten naambord

€ 18,95
Houten naambord

Houten naambord

€ 18,95
Ontwerp hier je eigen unieke houten naambord voor aan de gevel van je huis, als naamplaat of als bewegwijzering. Volledig op maat te bestellen
per pagina
1 product(en)
Filter:

Selectie verfijnen

Fabrikant
  1. 3 opmaat (1)
Beoordelingen

9,4 / 10

Gebaseerd op 20 beoordelingen

Kiki "Fijn overleg vooraf over eigen ontwerp. Vlotte reacties, snelle gedegen verpakte verzending. En zeker niet onbelangrijk een prachtig ..."

4 okt. 2018

Nico "Goede communicatie over de verwachtingen en samen bedenken hoe het product er 'perfect' komt uit te zien. Dat alles voor een goed prijs. Wat wil ..."

4 okt. 2018

Jolijn Chatrou "Het kwam precies zo aan zoals we het bedoeld hadden, zeker nadat we het zelf in de tusentijd , de tekst hadden aangepast . Het zag er echt perfect ..."

3 okt. 2018
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€18
€19