0118 23 60 03   contact@3opmaat.nl         Volg ons:            
  • Valentijn

Hier vindt je verschillende persoonlijke producten voor valentijn, verras je valentijn met een uniek en persoonlijk kado, zoals bijvoorbeeld een hartje met een eigen tekst, of je naam met een hartje erin verwerkt


per pagina
7 product(en)
Een Love You hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn met je eigen naam of tekstEen Love You hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn met je eigen naam of tekstEen Love You hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn met je eigen naam of tekst
Love You met eigen tekst

Love You met eigen tekst

€ 9,95
Een Love You hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens Valentijn. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 Een symbool van eeuwige of oneindige liefde op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn Een symbool van eeuwige of oneindige liefde op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn Een symbool van eeuwige of oneindige liefde op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn Een symbool van eeuwige of oneindige liefde op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn
Eeuwige of Oneindige Liefde met eigen tekst

Eeuwige of Oneindige Liefde met eigen tekst

€ 11,95
Een uniek en persoonlijk Valentijns cadeau: Een symbool van eeuwige of oneindige liefde op maat gemaakt voor je geliefde tijdens Valentijn. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
De letters LOVE vrijstaand met BE MINE in een hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijnDe letters LOVE vrijstaand met BE MINE in een hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijnDe letters LOVE vrijstaand met BE MINE in een hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens valentijn
Love vrijstaand met eigen tekst

Love vrijstaand met eigen tekst

€ 14,95
Een uniek en persoonlijk Valentijns cadeau: De letters LOVE vrijstaand met BE MINE in een hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens Valentijn. Je kunt je eigen persoonlijke tekst gebruiken en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.
twee harten we are onetwee harten we are onetwee harten we are one
Twee hartjes met eigen tekst

Twee hartjes met eigen tekst

€ 13,95
Twee hartjes op maat gemaakt voor je geliefde tijdens Valentijn. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Persoonlijke tekst Esther hartjePersoonlijke tekst Esther hartjePersoonlijke tekst Esther hartje
Persoonlijke tekst met een hartje

Persoonlijke tekst met een hartje

€ 19,95
Unieke Valentijns decoratie, vrijstaande tekst met een hartje op maat gemaakt voor je geliefde tijdens Valentijn. Met je eigen persoonlijke tekst of naam gemaakt, in verschillende kleuren verkrijgbaar.
tekst love valentijntekst love valentijntekst love valentijn
LOVE Vrijstaande tekst

LOVE Vrijstaande tekst

€ 9,95
Maak dit tot een unieke Valentijns cadeau, vrijstaande tekst LOVE voor je geliefde tijdens Valentijn. Eventueel met je eigen persoonlijke tekst of naam gemaakt, in verschillende kleuren verkrijgbaar.
boomstam met ingekerft hartje en tekstboomstam met ingekerft hartje en tekstboomstam met ingekerft hartje en tekstboomstam met ingekerft hartje en tekstboomstam met ingekerft hartje en tekstboomstam met ingekerft hartje en tekst
Ingekerfd hartje in een boomstam

Ingekerfd hartje in een boomstam

€ 14,95
Nooit meer op zoek naar die ene boom waarin jullie je initialen hebben gekerfd, want deze boomstam van echt hout kun je gewoon in je woonkamer plaatsen! Speciaal op maat gemaakt met je persoonlijke tekst voor je Valentijn.
per pagina
7 product(en)
Beoordelingen

10,0 / 10

Gebaseerd op 22 beoordelingen

Gerdie "Zeer correct bedrijf. Komt afspraken na. Levert snel ."

12 apr. 2019

Lize "Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Denken prettig mee!"

28 dec. 2018

Kiki "Fijn overleg vooraf over eigen ontwerp. Vlotte reacties, snelle gedegen verpakte verzending. En zeker niet onbelangrijk een prachtig ..."

4 okt. 2018
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€9
€20