0118 23 60 03   contact@3opmaat.nl         Volg ons:            
  • geboorte
per pagina
Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal
1 2
Auto

Auto

€ 4,95
Een auto met tekst levi op maat gemaakt voor in de kinderkamer of speelkamerEen auto met tekst levi op maat gemaakt voor in de kinderkamer of speelkamer
Auto

Auto

€ 4,95
Een auto op maat gemaakt voor in de kinderkamer of speelkamer. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar.
Champagne glas

Champagne glas

€ 2,95
Champagne glas MDFChampagne glas MDF
Champagne glas

Champagne glas

€ 2,95
Een champagne glas op maat gemaakt voor als decoratie in de keuken of als versiering bij een feest. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.
Cocktail glas

Cocktail glas

€ 2,95
cocktail glas mdfcocktail glas mdf
Cocktail glas

Cocktail glas

€ 2,95
Een cocktail glas op maat gemaakt voor als decoratie in de keuken of als versiering bij een feest. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.
houten eiken raceauto met persoonlijke teksthouten eiken raceauto met persoonlijke teksthouten eiken raceauto met persoonlijke tekst
Vrijstaande eiken raceauto

Vrijstaande eiken raceauto

€ 17,95
Een houten raceauto op maat gemaakt voor in de kinderkamer of speelkamer. Met een naam of een persoonlijke tekst erin gegraveerd. De raceauto is gemaakt van massief eiken waardoor het een mooie natuurlijke uitstraling heeft.
Baby flesje

Baby flesje

€ 15,95
Een Baby flesje op maat gemaakt met eigen tekst (Sophie)Een Baby flesje op maat gemaakt met eigen tekst (Sophie)Een Baby flesje op maat gemaakt met eigen tekst (Sophie)Een Baby flesje op maat gemaakt met eigen tekst (Sophie)
Baby flesje

Baby flesje

€ 15,95
Een Baby flesje op maat gemaakt voor in de babykamer of als kraamcadeau. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Ooievaar met baby

Ooievaar met baby

€ 14,95
Een ooievaar met baby op maat gemaakt
Ooievaar met baby

Ooievaar met baby

€ 14,95
Een ooievaar met baby op maat gemaakt voor in de babykamer of speelkamer of als kraamcadeau. Met een naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd Een houten schijf, massief Eiken, met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd
Voetjes op een ronde schijf

Voetjes op een ronde schijf

€ 6,95
Leuk als kraamcadeau! Een houten schijf met baby voetjes. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar
Een silhouet op maat gemaakt met ruimte voor een echo van de baby met echoEen silhouet op maat gemaakt met ruimte voor een echo van de baby met echoEen silhouet op maat gemaakt met ruimte voor een echo van de baby met echo
Silhouet met echo

Silhouet met echo

In verwachting? We hebben een silhouet op maat gemaakt met ruimte voor een echo van de baby. Met naam of persoonlijke tekst erin gegraveerd en in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar.
Tekst met balk

Tekst met balk

€ 1,95
Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.Vrijstaande tekst naturel op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir.
Tekst met balk

Tekst met balk

€ 1,95
Vrijstaande tekst op maat gemaakt voor op de vensterbank of op een dressoir. Geef zelf je tekst op en we zetten er een zogenaamde balk onder, in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar. De prijs is per letter of cijfer. Kies je tekst en lettertype via de knop 'ontwerp je tekst'. Geef vervolgens het aantal letters in bij aantal, en kies 'In Winkelmandje'
per pagina
Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal
1 2
Beoordelingen

10,0 / 10

Gebaseerd op 22 beoordelingen

Gerdie "Zeer correct bedrijf. Komt afspraken na. Levert snel ."

12 apr. 2019

Lize "Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Denken prettig mee!"

28 dec. 2018

Kiki "Fijn overleg vooraf over eigen ontwerp. Vlotte reacties, snelle gedegen verpakte verzending. En zeker niet onbelangrijk een prachtig ..."

4 okt. 2018
Producten vergelijken

Geen producten geselecteerd.

Prijs
€1
€30