Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Snijplank met persoonlijke tekst

Snijplank met persoonlijke tekst

Bieropener sloophout met eigen tekst

Bieropener sloophout

Wijnbutler

Deze wijnbutler gemaakt van massief eiken kan geplaatst worden op een fles wijn waarna er 2 wijnglazen aangehangen kunnen worden. Hierdoor houd je een hand vrij om een borrelplankje mee te nemen om zo heerlijk van de wijn te gaan genieten.
€ 7,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Geeft je vader de voorkeur aan een goed wijntje in plaats van bier? Dan is de wijnbutler een leuk en origineel cadeau voor Vaderdag of Moederdag.

Door de wijnbutler op een fles wijn te plaatsen kun je er 2 glazen aan bevestigen waardoor je nog een hand overhoud om direct een borrelplankje mee te nemen

Het product is gemaakt van 20mm massief eiken en heeft een standaard maat van ca 23 cm breed en 10 cm hoog. Het product is geschuurd waardoor het een glad oppervlakte krijgt.

Kijk bij Tips en Ideeën voor meer informatie

Afwerking

Je kan kiezen uit 3 verschillende afwerkingen, ultra matte lak: de uitstraling van natuurlijk hout met de voordelen van gelakt hout, gelakt in blanke lak, hierdoor gaat het iets glimmen of kies voor geen afwerking. Het oppervlak is dan niet eenvoudig te reiniging. Als je een andere afwerking wenst, kijk dan op het tabblad 'Op maat’

Opties

Het is ook mogelijk om de wijnbutler voor 3 op 4 glazen te bestellen. Kies hiervoor de optie naast het product

Op maat

Kijk op het tabblad 'Op maat' voor meer mogelijkheden van dit product

Meer informatie
Breedte (cm) 23cm
Hoogte (cm) 10cm
Materiaal Eiken hout
Kleur Onbewerkt Eiken hout